Startlaphoz Csatlakozz!

A vezetőség nagyon komoly megtakarítási akciót tervez

A pilóták után most a légiutas-kísérők sztrájkolhatnak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 23. péntek, 10:43

Az elmúlt évben a Lufthansa sztrájkokat a cég repülőgép-vezetői indították, a több ezer járat törlésével az utasok tízezreinek, és a vállalatnak is sok százmilliós kárt okozva. Csak az áru- és a postaküldemények késése, illetve más járatokkal kitérő útvonalon történő továbbítása kb. 200 millió eurós veszteséget eredményezett – írja a turizmusonline.hu.

  Mivel a fizetések rendezésével, valamint a munkaidővel és főleg a korai nyugdíjazással kapcsolatos tárgyalások az elmúlt hetekben zátonyra futottak, a Lufthansa légiutas-kísérő személyzete az UFO nevű, légiutas-kísérőket tömörítő szakszervezetén keresztül közölte, hogy e hónap végéig adnak haladékot a menedzsmentnek, és ha nem történik ügyükben pozitív változás, a pilótákkal együtt ők is sztrájkba lépnek. A vezetőség nagyon komoly megtakarítási akciót tervez.
 
  A hétfői, egyelőre utolsó megbeszélésen felmerült az a lehetőség is, hogy a pilóták és légiutas-kísérők részére bizonyos kedvezményekkel részvények megvásárlását ajánlják, kvázi a jövedelem (osztalék) kiegészítéseként. Ezt a módszert már a KLM-Air France konzorcium is próbálta szintén a saját hajózóinak felajánlani, sikertelenül. Jelenleg mindkét Lufthansa szakszervezeti tömörülés, valamint a Lufthansa Elnökség is kompromisszumokat keres és próbálja mindenképpen a sztrájkveszélyt elhárítani.
 
Forrás: turizmusonline.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A pilóták után most a légiutas-kísérők sztrájkolhatnak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector