Startlaphoz Csatlakozz!

Előadások, tanácsdás, kiállítók

Országos álláskereső roadshow indul

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 29. csütörtök, 15:36

Februártól tíz nagyvárosban kaphatnak segítséget az álláskeresők a Soproni Jóleső Segítség Program országos roadshow-ján. A helyszíneken előadások, tanácsadás, hivatali és civil szervezetek kiállítói várják majd a munkanélkülieket végzettségtől, munkatapasztalattól függetlenül – írja a Világgazdaság.

   A Soproni Jóleső Segítség program egyik legfontosabb célja, hogy megtanítsa az álláskeresőket arra, hogyan találják meg a képzettségüknek, karriercéljaiknak megfelelő állást. A Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel közös kezdeményezést a Heineken Hungária több mint 100 millió forinttal támogatta.
 
   Az összeget a 2009 óta működő Ygen Humánerőforrás Központ kapta, amely a pénzből nem csak az álláskereső napokat finanszírozza, de egy 9 és 15 óra között hívható kék számot és három városban – Budapesten, Miskolcon, Szolnokon – tanácsadó irodákat is működtet. A negyedik iroda Sopronban nyílik, szintén februárban. Az eddigi tapasztalatok szerint a workshopokon és a személyes tanácsadásokon résztvevők közel 70 százaléka 180 napon belül talált állást. A 2016 júliusáig tartó program 10-15 ezer embernek nyújthat segítséget – mondta lapunknak Baracsi Adrienn, az Ygen Humánerőforrás Központ vezetője.
 
Forrás: Világgazdaság

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Országos álláskereső roadshow indul.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector