Startlaphoz Csatlakozz!

Nem élénkül meg a turizmus

Csalódni fog a kormány, ha a vasárnap munka nélkül maradókra épít

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. január 30. péntek, 10:22

Hiába várja a kormány, hogy a vasárnapi boltbezárás rövid távon jelentős lökést ad a hazai turizmusnak. Pedig Ruszinkó Ádám, a gazdasági tárca turizmusért felelős helyettes államtitkára szerint az ágazat már fel is készült a forgalom növekedésére.

    – Csalódni fog a kormány, ha a vasárnap munka nélkül maradókra épít. Az ő bérük olyan alacsony, hogy eddig is létezett a dolgozói szegénység – mondta a Blikknek Sáling József, a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének elnöke.
 
   – Ezt súlyosbíthatja a vasárnapi pótlékok elmaradása. Az ország egészét sem tudja majd megmozgatni a szociológus szerint az, hogy le kell mondani a vasárnapi vásárolgatásról. Szilágyi Gyula úgy látja: aki eddig kevésbé aktívan kapcsolódott ki – például plázákba járt –, az nem fog kirándulni menni, múzeumot látogatni. Ehhez a kormánynak előbb arra kellett volna külön intézkedésekkel hangsúlyt fektetnie, hogy népszerűsítse az aktív pihenést.

Forrás: Blikk

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Csalódni fog a kormány, ha a vasárnap munka nélkül maradókra épít .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector