Startlaphoz Csatlakozz!

Mintegy harminc alkalmazottat bocsáthattak el

Leépítések a magyar Disney-nél

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 08. vasárnap, 15:37

Decemberben a fejlesztőket küldték el, most pedig a producereknek és a dizájnereknek mondtak fel a Walt Disney budapesti irodájában – tudta meg az uzletresz.hu.

   Úgy tudjuk, hogy a lépést a Disney Online budapesti dolgozóinak kedden jelentették be. Az érintett két részleg közül a dizájnerek azonnal csomagolhattak, a producereknek április végéig még be kell járniuk.
 
  A céghez közel álló forrásokból úgy tudjuk, hogy voltak a mostani leépítésre utaló „baljós előjelek”, az elbocsátott dolgozók nagy részét most mégis váratlanul érte a hír.
 
Második hullám
 
  Korábban - még decemberben - egy csapat fejlesztőt küldtek el szintén azonnali hatállyal a budapesti Disney irodából, amelyben így még három részleg maradt: az egyik adatbázisüzemeltetéssel, a másik teszteléssel, a harmadik pedig a Disney kiskereskedelmi forgalomba kerülő termékeivel foglalkozik.
 
   Becslésünk szerint a három mostanáig megszüntetett részleg mintegy harminc elbocsátott munkatársat jelent.
 
Még nincs hivatalos kommentár
 
  Kerestük a vállalatot, hogy további részleteket tudjunk meg a most zajló leépítésekről - például, hogy a két elbocsátási hullám pontosan hány munkavállalót érintett vagy hogy a most elküldött dolgozóknak ajánlottak-e pozíciót a cégen belül más területen -, de a cikkünk megjelenésének pillanatáig a Disney részéről érdemi reakció nem érkezett.
 
Forrás: uzletresz.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Leépítések a magyar Disney-nél.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector