Startlaphoz Csatlakozz!

Szerda reggel több járat kimaradt

Sztrájkoltak a buszsofőrök Győrben

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 11. szerda, 17:17

Egyes vonalakon nem indult el a helyi járati közlekedés, többen nem jutottak el busszal a munkahelyükre. Az ÉNYKK munkatársai nem kapták meg időben a fizetésüket.

   Az ÉNYKK Zrt. elküldte közleményét az ügyben a kisafold.hu-nak:

  Győrben, a szerda kora reggeli órákban egyes vonalakon sajnos nem indult el a helyi járati közlekedés, mivel az autóbuszvezetők nem vették fel a munkát. Az elégedetlenséget az váltotta ki, hogy nem kapták meg 2015. február 10-én a fizetésüket.

  A probléma, a mintegy 3300 főt érintő csoportos banki utalás technikai kezelésének nehézségeiből adódott.

  A bankszámlára utalások szerda reggel megtörténtek. A helyi járati közlekedés rendje 05 óra 30 perctől helyreállt. Az okozott kellemetlenség kapcsán minden utasunktól elnézést kérünk -  olvasható a közleményben.

Előzmények:

   A kisalfold.hu-nak olvasónk jelezte, hogy szerda reggel (05-05:40 között) nem jártak az autóbuszok Győrben. A tudósításban olvasónk azt írta, információi szerint a buszvezetők sztrájkba léptek, mivel nem kapták meg eddig a januári munkabérüket.

   Olvasónk egy nagyon forgalmas helyen, a Lajta utcai posta megállónál állt többekkel, akik munkába szerettek volna eljutni. Amíg vártak, Ipari Parkos, illetve AUDI-s buszjáratok közlekedtek. 11-es, és 14-es autóbuszt nem látott - írta.

  A kisalfold.hu kérdésére Szabó Zoltán, az ÉNYKK koordinációs vezetője elmondta, banktechnikai probléma lépett fel, a bank a leadott 3300 tételt nem tudta feldolgozni, így valóban nem érkezett meg időben a munkatársak fizetése. Szerda hajnalra azonban elhárult a probléma, és azok, akik az adott banknál vannak, már megkapták a bérüket. A többieknek is megérkezik a mai napon a fizetés.

   A szombathelyi menedzsment ezekben a percekben is Győrben van, hogy megnyugtassa a dolgozókat, nem fedezethiány volt a késedelem oka. Összesen huszonkét járat maradt ki, a buszok menetrend szerinti közlekedése hamarosan helyreáll.
 
Forrás: kisalfold.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sztrájkoltak a buszsofőrök Győrben .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector