Startlaphoz Csatlakozz!

Durván alulfizeti dolgozóit?

A CBA megalapozatlannak tartja a bérezéséről szóló cikket, ezért bírósághoz fordul

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 13. péntek, 11:47

 A CBA szerint valótlan adatok jelentek meg a sajtóban a társaság munkavállalóinak béréről, ezért a kereskedelmi lánc, jó hírnevének megsértése miatt bírósági eljárást kezdeményez - közölte a CBA Kereskedelmi Kft. csütörtökön.

    A Figyelő című hetilapban csütörtökön megjelent cikk szerint a CBA 134 ezer forint bruttó fizetést adott alkalmazottainak 2013-ban, ezzel a CBA juttatta a legkevesebb bért munkavállalóinak nyolc élelmiszer-kereskedelmi üzletlánc közül.

    A CBA közölte, hogy megalapozatlannak tartja a cikk megállapításait, mivel az annak alapját képező vizsgálat módszertanilag a legalapvetőbb szakmai elvárásoknak sem felel meg, így a megállapításai teljes mértékben megalapozatlanok, ellenőrizhetetlenek, és ebből adódóan téves következtetések levonására alkalmasak a cég szerint.

    A vizsgálat nem terjed ki teljes körűen a CBA hálózatához tartozó valamennyi vállalkozás elemzésére, illetve arra sincs tekintettel, hogy az egyes élelmiszer-kereskedelmi láncoknál milyen a megoszlása például a fizikai és szellemi dolgozóknak, illetve hány részmunkaidős és nyugdíjas korú munkavállalót foglalkoztatnak - írta a CBA.

    A vizsgálat továbbá több nagy piaci szereplőt is kihagyott az elemzésből, így ebben a vonatkozásban sem tekinthető teljes körűnek - közölte a CBA.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A CBA megalapozatlannak tartja a bérezéséről szóló cikket, ezért bírósághoz fordul.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector