Startlaphoz Csatlakozz!

Az ITUC és az ETUC kéri, hogy tagszervezetei minél nagyobb számban mozgósítsanak

Globális Akciónap február 18-án: El a kezekkel a sztrájkjogtól!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 14. szombat, 18:22

2015. február 18-ra a Nemzetközi Szakszervezeti Szövetség (ITUC) Globális Akciónapot hirdetett a sztrájkjog védelmében, amelyet egyes munkáltatói csoportok támadnak a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) keretein belül. Az akciót az Európai Szakszervezeti Szövetség (ETUC) is támogatja.

  Az ITUC és az ETUC – valamint minden nemzeti szakszervezet, illetve szakszervezeti szövetség és konföderáció – számára alapvető jog, amelyet az Európai Szociális Karta és ILO konvenciók mellett az EU Alapjogi Kartája és az Európai Emberi Jogi Bíróság döntései is rögzítenek, védenek, és amelyhez nem szabad hozzányúlni: EL A KEZEKKEL A SZTRÁJKHOZ VALÓ JOGUNKTÓL!
 
   Ennek a globális Akciónapnak a keretében a spanyol CCOO és UGT szakszervezeti konföderációk is mozgósítanak február 18-ra a sztrájkjog védelmében, hiszen Spanyolországban különösen nehéz a helyzet. Mintegy 300 szakszervezeti tagok tartóztattak le, miután sztrájkban vettek részt és az ügyészek mintegy 90 esetben, összesen mintegy 120 évnyi börtönbüntetés kiszabását követelik!  
 
   Az ITUC és az ETUC kéri, hogy tagszervezetei minél nagyobb számban mozgósítsanak február 18-án a sztrájkjog védelmében és akcióikról értesítsék Facebookon vagy Twitteren keresztül őket is.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Globális Akciónap február 18-án: El a kezekkel a sztrájkjogtól!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector