Startlaphoz Csatlakozz!

2014-ben havi átlagban 182 ezren dolgoztak így

A választás előtt volt szükség a legtöbb közmunkásra

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 20. péntek, 14:31
 
 Sokkal többen dolgoztak tavaly közmunkásként, mint korábban - derül ki a KSH adataiból. A legtöbb közmunkást a kampány hónapjaiban foglalkoztatták – olvasható a Világgazdaságban.

  Nagyot nőtt a közfoglalkoztatottak létszáma: 2014-ben havi átlagban 182 ezren dolgoztak közmunkásként - ez 41,5 százalékos növekedést jelent 2013-hoz képest. Tavaly havonta 43 ezerrel többen dolgoztak közmunkásként, mint egy évvel korábban, és nagyjából 80 ezerrel többen, mint 2012-ben.
 
   A KSH friss adataiból kiderül: a legtöbb közmunkásra tavaly a választás hónapjában és egy hónappal előtte volt szükség. Márciusban 209 ezren, áprilisban 211 ezren voltak közmunkán - májusra hirtelen megfeleződött a létszám, akkor már csak 102 ezer közmunkás volt. Utána már csak szeptemberben, az önkormányzati választás előtti hónapban ugrott 200 ezer fölé a közmunkások száma. Az év első három hónapjában 298, januárban 469, februárban 642 százalékkal volt több közmunkás, mint 2013 azonos időszakában.
 
Forrás: Világgazdaság

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A választás előtt volt szükség a legtöbb közmunkásra.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector