Startlaphoz Csatlakozz!

Kevesebb, mint 50 embert bocsátanak el

Tesco: félrevezetők és valótlanok a hírek több száz munkatárs elbocsátásáról

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 26. csütörtök, 19:27

Félrevezetőnek és valótlannak minősítette atöbb száz munkatársa elbocsátásáról szóló híreket a Tesco-Global Áruházak Zrt. csütörtökön az MTI érdeklődésére.

    A cég tájékoztatása szerint az elmúlt hetekben folytatták azt a munkát, amelynek célja, hogy az elkövetkező években is jelentősen hozzájárulhasson a magyar gazdaság teljesítményéhez a vállalat.

    Ennek érdekében „részletesen áttekintettük működésünket és üzleti prioritásainkat” - írták.

    A felülvizsgálat eredményeképpen olyan struktúrát alakítottak ki, amely hatékonyan alkalmazkodik a változó kiskereskedelmi környezethez, ugyanakkor egyre magasabb színvonalon képes kiszolgálni a vásárlókat - áll a közleményben.

    Az elsősorban a budaörsi központi irodát érintő változásokról a Tesco szerdán tájékoztatta a munkaügyi központot és a szakszervezeteket, az érintett munkavállalókkal pedig megkezdte az egyeztetéseket.

    „Azon munkatársak száma, akiknek a Tesco nem tud további lehetőséget felajánlani, 50 alatt van” - olvasható a közleményben.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tesco: félrevezetők és valótlanok a hírek több száz munkatárs elbocsátásáról.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector