Startlaphoz Csatlakozz!

Munkástanácsok Országos Szövetsége:

Sztrájkbizottság alakult a Magyar Posta értékszállító cégénél

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. március 28. szombat, 11:27

Sztrájkbizottságot alakított az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének a JNT Security Kft.-nél működő tagszervezete pénteken, miután a bértárgyalásokat csütörtökön megszakította - közölte a Munkástanácsok Országos Szövetsége.

    A Munkástanácsok Országos Szövetsége személy- és vagyonvédelmi ágazatát alkotó Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének 160 tagja dolgozik a JNT Security Kft.-nél.

    A tárgyalások eddig nem vezettek eredményre, mert a munkáltató nem tudott ajánlatot tenni a munkavállalóknak a béreket illetően, arra hivatkozva, hogy nincs elfogadott 2015-ös üzleti tervük.

    Közleményében a szakszervezet jelezte, hogy a sztrájkbizottság - a sztrájktörvény alapján - várja a munkáltató tárgyalási ajánlatát, hogy a bejelentéstől számított 7 napon belül megkezdhessék az egyeztető tárgyalásokat.

    A szakszervezet emlékeztet arra, hogy joga van az egyeztető tárgyalás ideje alatt 2 órás figyelmeztető sztrájk meghirdetésére.

    A JNT Security Kft. a Magyar Posta értékszállító és értékfeldolgozó leányvállalata, országszerte több helyszínen van telephelye, alkalmazottainak a száma 590.

    A szakszervezet az MTI kérdésére közölte: az esetleges  munkabeszüntetés az értékszállítás és a pénzfeldolgozás területén okozna fennakadásokat. Így a pénzmozgások, amelyekhez a Magyar Postának köze van, elakadhatnak, például a nyugdíj, a villanyszámla sem érkezne meg a várt időben.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sztrájkbizottság alakult a Magyar Posta értékszállító cégénél.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector