Startlaphoz Csatlakozz!

Növekedtek a költségek

2490 forintra emelné az építőipari rezsióradíjat az ÉVOSZ

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 02. csütörtök, 14:21

A garantált bérminimum változása, a banki- és biztosítási, valamint az ügyviteli költségek növekedése miatt a 2014-es 2422 forintról 2490 forintra emelné 2015-től az építőipari rezsióradíjat az Építőipari Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ). A számítást az Építőipari Ágazati Párbeszéd Bizottság is elfogadta és az építésügyért felelős miniszternek javasolja az új rezsióradíj kihirdetését.

   Az építőipari minimális rezsióradíjat az ágazatban jogszerűen működő vállalkozások 2014. évi mérlegadatai minimális értékeinek alapján számítják. A minimális rezsióradíj irányadó az építési-beruházási célú közbeszerzéseknél és a magánmegrendelői piacon egyaránt.
 
   2015-ben a 2490 forintos rezsióradíj alatti értékekkel számolt építőipari ajánlati árakat az ÉVOSZ kockázatosnak tartja, az ezekkel kalkulált vállalási árak eredményezhetik az irreálisan alacsony árakat és tartósan fenntartják a lánctartozás már 400 milliárdra rúgó értékét  - hangsúlyozza közleményében az ÉVOSZ.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - 2490 forintra emelné az építőipari rezsióradíjat az ÉVOSZ.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector