Startlaphoz Csatlakozz!

A BGYH-nál az idei bértárgyalások még tavaly lezajlottak

A budapesti gyógyfürdők szakszervezete nem vesz részt a közműcégek megmozdulásában

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 03. péntek, 14:43

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. (BGYH) szakszervezete nem vesz részt a fővárosi közműcégek érdekképviseleteinek megmozdulásában - tájékoztatta a BGYH munkahelyi szakszervezete pénteken az MTI-t.

    A szakszervezet közleménye szerint tévesen szerepelt a HVDSZ 2000 és a Magyar Szakszervezeti Szövetség csütörtöki sajtótájékoztatójának anyagában, hogy a BGYH részt venne a bértárgyalásokkal kapcsolatos megmozdulásban.

    Az érdekképviselet arról is tájékoztatott, hogy a BGYH-nál az idei bértárgyalások még tavaly lezajlottak, a bérfejlesztések teljesültek.

    Az MTI csütörtökön számolt be arról, hogy demonstrációsorozatba kezdenek a fővárosi közművállalatok szakszervezetei április 13-a után, ha addig nem sikerül megállapodni a béremelésben a tulajdonos Fővárosi Önkormányzattal.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A budapesti gyógyfürdők szakszervezete nem vesz részt a közműcégek megmozdulásában.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector