Startlaphoz Csatlakozz!

A szegények és a gazdagok is keveset pihennek

Átlagos fizetés kell az elegendő alváshoz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 13. hétfő, 16:43

Egy amerikai kutatás szerint a szegények sem alszanak eleget, egy másik összeállítás szerint a gazdagok sem – írja a HVG.

 7-9 óra - ennyit kellene aludniuk a felnőtteknek, hogy egészségesek maradjanak. Emiatt fontos egy friss amerikai kutatás, amely az alvásmennyiség és a fizetések között kereste a különbséget. 35 ezer háztartás tagjainak vizsgálták az alvási szokásait, az adatokat pedig összevetették a jövedelmi mutatóikkal.
 
  Ebből kiderült, hogy azok, akik a szegénységi küszöb alatt élnek - ez volt jellemző a kutatásban résztvevő családok harmadára -, azok átlagosan 6 óránál is kevesebbet alszanak. Az átlagos keresettel rendelkezők körében mindössze az emberek negyedére volt ez jellemző.
 
   Mindez azért nagyon érdekes eredmény, mert nemrég egy olyan összeállítás is készült, amelyből kiderült: a híres és gazdag politikusok és üzletemberek is jóval kevesebbet alszanak, mint kellene.
 
Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Átlagos fizetés kell az elegendő alváshoz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector