Startlaphoz Csatlakozz!

A munkabéke egyik alapfeltétele a dolgozók megélhetésének biztosítása

Sokan támogatják a JNT-nél sztrájkoló dolgozókat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. április 22. szerda, 13:07

 Az EUROFEDOP és a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MASZSZ) is szolidaritását fejezte ki a JNT-s dolgozók felé. Bíznak abban, hogy az akció eredményes lesz, eléri célját.

   Az EUROFEDOP POST AND TELEKOM TRADE COUNCIL, Európa számos postás szakszervezetét tömörítő ernyőszervezet, a mai napon Bécsben megrendezett Posta és Telekom ágazati bizottságának ülésén szolidaritását fejezte ki a JNT Securitynél sztrájkoló dolgozók felé a 2015.04.21-én megkezdett sztrájk miatt. Reményét fejezi ki, hogy a munkavállalók gazdasági céljainak védelmében indított akciója eredményes lesz és békés eszközökkel eléri célját.

  Kordás László a MASZSZ elnöke szolidaritását fejezte ki közleményében a JNT-nél működő tagszervezete sztrájkba lépett dolgozói mellett. A szakszervezet képviselői mindent megtettek annak érdekében, hogy kölcsönösen elfogadható megállapodás születhessen a szociális partnerek között a 2015. évi bérmegállapodásról. A munkabéke egyik alapfeltétele a dolgozók megélhetésének biztosítása - áll a közleményben.

  Az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezete és a Munkástanácsok Országos Szövetsége (az ÉŐDSZ konföderációja) köszöni a szolidaritást, és továbbra is örömmel fogad minden egyéni és szervezeti támogatást. Mindez erősíti és segíti a dolgozókat a kitartásban.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sokan támogatják a JNT-nél sztrájkoló dolgozókat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector