Startlaphoz Csatlakozz!

Bárány Balázs Péter:

A VDSZSZ Szolidaritás július 9-én választ elnököt, miután nem választották újra Gaskó Istvánt

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 08. péntek, 15:50

A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) Szövetségének tagja, a VDSZSZ Szolidaritás július 9-én választ vezetőt, miután a pénteki tisztújító kongresszuson nem választották újra Gaskó Istvánt, az eddigi elnököt és egyetlen jelöltet - tájékoztatott Bárány Balázs Péter, a VDSZSZ érdekvédelmi alelnöke az MTI érdeklődésére.

    Elmondta: Gaskó István neve szerepelt a szavazólapon, azonban nem kapta meg a megválasztáshoz szükséges 50 százalék plusz egy szavazatot a titkos voksoláson. Az elnökség ezért július 9-ére összehívta a küldöttgyűlést az elnök megválasztására - tette hozzá.

    Bárány Balázs Pétert elmondása szerint meglepte a választás eredménye, nem számított arra, hogy nem választják újra a posztot 25 éve betöltő Gaskó Istvánt, aki eddig „tisztességgel, odaadással, szakértelemmel látta el” feladatát. A választás kimenetelének az alelnök nem tudja az okát, feltételezésekbe nem kívánt bocsátkozni.

    Szakszervezeti tájékoztatás szerint Gaskó István továbbra is elnöke a VDSZSZ Szövetségnek, valamint társelnöke a Vasutas Szakszervezetek Szövetségének (VASZ), amelynek tagja a VDSZSZ Szövetség, a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) és a Mozdonyvezetők Szakszervezete (MOSZ).

    A július 9-i tisztségválasztó küldöttgyűlésig az elnöki jogköröket Bárány Balázs Péter érdekvédelmi alelnök gyakorolja a VDSZSZ Szolidaritásban.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A VDSZSZ Szolidaritás július 9-én választ elnököt, miután nem választották újra Gaskó Istvánt .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector