Startlaphoz Csatlakozz!

Hamarosan kiöregszik a szakma

Kiss: a béremelés nem oldotta meg a gondokat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 12. kedd, 14:14

A szakszervezetek próbálkoztak, elkezdődtek a beszélgetések a kormánnyal, de ezen túl kell lépni, tárgyalni kell, mert a gondok nem oldódtak meg, annak ellenére sem, hogy az ágazatban volt béremelés – ezt Kiss László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

  A Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke szerint szükség van a fiatalokra, mert hamarosan kiöregszik a szakma, továbbra is anyagi gondokkal küszködnek az egészségügyi dolgozók. A szakszervezeti vezető elmondta: a holnapi tüntetés nem politikai rendezvény, az ágazat dolgozói vesznek rajta részt, ennek ellenére az egészségügyi államtitkár azzal utasította vissza a meghívást, hogy politikai rendezvényen nem vesz részt.
 
  Hozzátette: a legfontosabb, hogy a betegellátás biztonságos legyen, ezt nem tudjuk biztosítani, naponta rettegünk attól, hogy valami komoly baj lesz. Rendes munkakörülményeket és olyan béreket akarunk, amiből meg lehet élni – fogalmazott.

Forrás: ATV

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kiss: a béremelés nem oldotta meg a gondokat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector