Startlaphoz Csatlakozz!

OECD-tanulmány

A magyarok harmadával fordult elő a múlt évben, hogy nem volt pénze ételre a családjának

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 14. csütörtök, 10:01

A 2015-ös milánói világkiállításon a nemzetállamok mellett nemzetközi szervezetek is képviselik magukat, például a legfejlettebb országokat tömörítő OECD is. A szervezet erre az alkalomra készítette el nagy tanulmányát a gazdasági világválság társadalmi hatásairól, illetve arról, hogy a kormányok milyen eszközökkel igyekeztek kezelni az elszegényedést – írja a 444.hu.

  A tanulmány része egy nagyon megrázó táblázat, amin azt ábrázolták, hogy az OECD tagállamaiban, vagyis a világ legfejlettebb országaiban a lakosság mekkora hányada válaszolt igennel arra a kérdésre, hogy előfordult-e az elmúlt 12 hónapban az, hogy egyáltalán nem volt pénzük ételre.
 


  Magyarország 5. helyen szerepel a listán.
 
   Az ötödik helyen.
 
  Egészen pontosan a megkérdezettek 30,6 százaléka mondta azt, hogy volt, amikor nem volt pénze ételre.
Magyarországot csak Indonézia, Törökország, Mexikó és Dél-Afrika előzte meg, vagyis az EU-országok között Magyarország végzett a lista tetején.
 
  A visegrádi országok közül Lengyelország követi legszorosabban Magyarországot, de ott már csak a válaszolók 18,4 százaléka felelt igennel. Szlovákiában 14,7, Csehországban 12,7 százalék volt az igennel válaszolók aránya.
Forrás: 444.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A magyarok harmadával fordult elő a múlt évben, hogy nem volt pénze ételre a családjának.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector