Startlaphoz Csatlakozz!

„Én szégyellem, hogy ilyen körülmények között dolgozom

Már munkaruhát sem kapnak a kórházban a miskolci kórház műtősnői

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 18. hétfő, 11:00

A miskolci kórház műtősnői turkálóban vásárolnak maguknak munkaruhát, ott voltak az egészségügyi dolgozók tüntetésén, mégis állítják: szeretik a munkájukat – írja a hir24.hu.

  A múlt héten tízezer egészségügyi dolgozó tüntetett a jobb munkakörülményeket követelve, köztük volt Ariella és Éva is, akik a Borsnak úgy nyilatkoztak később, „már a vécépapírt is nekünk kell vinni, nemcsak a betegek, hanem a saját részünkre is”. Hozzátették, senki nem akarja nekik elhinni, amikor az egészségügyben uralkodó állapotokról beszélnek.
 
  „Már munkaruhát sem kapunk a kórházban, úgy vesszük saját pénzen a turkálóban. Annyira méltatlan az egész, én szégyellem, hogy ilyen körülmények között dolgozom” – mondta egyikük. Az szerintük pedig már teljesen megszokott, hogy a gyógyszereket a betegeknek kell magukkal hozni, a fizetés pedig annyira alacsony, hogy a legtöbben plusz két állást vállalnak.
 
  Mindezek ellenére a két műtős szereti a munkáját, nem gondolkodnak a pályaváltáson. „Ez egy hivatás, nem lehet lecserélni, mint egy régi ruhát. Imádjuk a munkánkat. Amikor belépünk a kórházba, igazából elfelejtjük az összes gondunkat, és csak a gyógyítás és a betegek léteznek” – vallják.

Forrás: hir24.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Már munkaruhát sem kapnak a kórházban a miskolci kórház műtősnői.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector