Startlaphoz Csatlakozz!

A demonstrációt a PDSZ kezdeményezte

Tüntetést tartanak este az oktatásért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 21. csütörtök, 15:10

A demonstrációt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) kezdeményezte, és a menet a Blaha Lujza térről megy majd a Szalay utcáig – írja a stop.hu.
 
  A Facebookon szervezett tüntetés beharangozója szerint a PDSZ kezdeményezése mellett segítő partnerei civilek és a Humán Platform.
 
 A tüntetésre a gyülekező háromnegyed hatkor lesz a Blaha Lujza téren, majd a hatkor indul a menet az Astoria felé a Bajcsy-Zsilinszky úton az Alkotmány utcán át az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) Szalay utcai épületéhez.
 
  A szervezők kérik, hogy a pártzászlókat a résztvevők hagyják otthon. A Blaha Lujza téren felszólal Sándor Mária, nővér, gyermekszakápoló, a feketeruhás egészségügyi tiltakozás elindítója, Majd az EMMI-nél mond beszédet többek közt Deák Dániel, a Corvinus Egyetem oktatója, Mendrey László, pedagógus, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke, Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere és Nagy Emília, középiskolai tanár is, aki L. Ritók Nóra, az Igazgyöngy Alapítvány programvezetője levelét olvassa fel.
 
  A Budapest Közlekedési Központ (BKK) szerint a demonstráció miatt fennakadás várható egyes buszok és trolibuszok közlekedésében.
 
  A közlemény szerint várhatóan 18 és 18.30 között a szokásostól eltérő útvonalon és menetrend szerint közlekedik az 5-ös, a 7-es, a 8-as, a 9-es, a 15-ös, a 105-ös, a 107-es, a 110-es, a 112-es, a 115-ös, a 133-as, a 178-as, a 233-as és a 239-es autóbusz, valamint a 70-es, a 72-es, a 73-as és a 78-as trolibusz.

Forrás: stop.hu
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Tüntetést tartanak este az oktatásért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector