Startlaphoz Csatlakozz!

„számunkra első a gyermek”

Fidesz-frakció: kiemelt béremelési program indul a pedagógusoknak

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 22. péntek, 09:16

A Fidesz a pedagógusok mellett áll - írta közleményében a párt országgyűlési frakciója csütörtökön, reagálva a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete által szervezett budapesti tüntetésre.

    „A Fidesz a pedagógusok mellett áll, ezért is döntöttünk úgy, hogy - a minden munkavállalót érintő adócsökkentéseken túl - a közszolgálati dolgozók között is kiemelt béremelési programot indítunk a pedagógusoknak. Ez a rendszerváltás óta a legnagyobb béremelést és kiszámítható életpályát garantál számukra” - áll a dokumentumban.

    Hangsúlyozták: az idei év a harmadik, amikor béremelésben részesülnek a pedagógusok, és a béremelés jövőre és 2017-ben is folytatódik, sőt kiterjed a felsőfokú végzettségű bölcsődei nevelőkre és a területi gyermekvédelmi szakszolgálatokban dolgozó örökbefogadási tanácsadókra is.

    „Ahogy a családtámogatásokban, úgy az oktatásban is számunkra első a gyermek, az oktatásfejlesztésben eddig is és ezután is számítunk a magyar pedagógusokra. A közszféra dolgozói iránti szolidaritásban is osztozunk a PDSZ-szel, ezért is üdvözöljük, hogy a pedagógusok, az ápolók, az orvosok, a katonák és a rendőrök után a kormány ma is újabb béremeléseket jelentett be a szociális és rendészeti területen dolgozó adminisztratív munkavállalóknak. A Fidesz, ahogy vállalta, teljesíti: a gazdasági növekedéssel arányosan ezután is folytatja az adócsökkentéseket és a béremeléseket” - tudatták.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Fidesz-frakció: kiemelt béremelési program indul a pedagógusoknak.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector