Startlaphoz Csatlakozz!

Marad a szigorúbb változat

Harrach: A KDNP eredetileg máshogy képzelte a vasárnapi boltzárat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 25. hétfő, 16:36

A KDNP ezentúl a termékbemutatók ellen indít harcot, de Harrach Péter szerint a vasárnapi boltzárat sem úgy gondolták, mint ami végül megvalósult.

  A vasárnapi pihenőnappal kapcsolatban a KDNP eredeti javaslata megengedőbb volt, mint a több egyeztetésen és módosításon átesett, végül elfogadott jogszabály – mondta a Magyar Hírlap pénteki számába adott interjúban Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője. Hozzátette, a törvény szerint a kormánynak van lehetősége esetleges kivételeket tenni, de úgy tűnik, egyelőre marad a szigorúbb változat.
 
  Harrach Péter azt mondta, a KDNP következő feladatának az időseket megtévesztő termékbemutatók ügyét jelölték ki.
 
  A szintén KDNP-s javaslatként beadott magáncsőddel kapcsolatban Harrach azt mondta, ezzel a lehetőséggel a 2 és 60 millió forintnyi adóssággal rendelkezők élhetnek, akik pedig segítséggel sem tudnak törleszteni, vagy ezen az összeghatáron túl vannak, azokon a Nemzeti Eszközkezelő segíthet. Mint mondta, szerinte több tízezer ember élhet majd a magáncsőddel, de ő azt gondolja, hogy szükség lenne egy szociálisbérlakás-kezelő szervezetre is, amely az üres lakásokat tudná felhasználni.
 
  A bevándorlással kapcsolatban azt hangsúlyozta, hogy fontos, hogy különbséget tegyünk a megélhetési bevándorlók és a menekültek között, az utóbbiak befogadása alapvető emberi kötelezettség. Harrach Péter a lapnak azt mondta: Európa nem tudja befogadni a világ minden részéről a jobb élet reményében érkezőket. A tapasztalatok szerint a különböző kultúrák nehezen vagy egyáltalán nem tudnak integrálódni – tette hozzá. 
 
  „A hagyományos európai gondolkodás nem jut levegőhöz, és a dinamikus demográfiai fejlődést produkáló bevándorlók rövid időn belül kiszorítanak minket a földrészről” – fogalmazott, hozzátéve: nem kell sok idő ahhoz, hogy Európában többségben legyenek a részben fundamentalista elveket valló migránsok.

Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Harrach: A KDNP eredetileg máshogy képzelte a vasárnapi boltzárat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector