Startlaphoz Csatlakozz!

A szakszervezet csatlakozik a holnapra szervezett tüntetéséhez

A VDSZ szolidáris a szociális dolgozókkal

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 28. csütörtök, 15:21

A VDSZ csatlakozik a „becsapott és kisemmizett” ágazat május 29-ére szervezett tüntetéséhez, s ezt várja, hogy a többi szakszervezettől is.

  Közös tiltakozásra szólítja fel a hazai szakszervezeteket a szociális dolgozókkal és a pedagógusokkal szolidáris, s a harcukat támogató vegyipari szakszervezet. A VDSZ csatlakozik a „becsapott és kisemmizett” ágazat május 29-ére szervezett tüntetéséhez, s elvárja, hogy a versenyszférában működő többi szakszervezet is vegyen részt a demonstráción.
 
  Támogatja harcukban a pedagógusokat, a szakképzésben, az egészségügyben és a szociális szférában dolgozókat a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége. A VDSZ azonban nemcsak szolidaritási nyilatkozattal, hanem személyes részvétellel is segíti az ágazatot, mert ezen a területen mindennél szembeötlőbb az a dolgozói szegénység és kiszolgáltatottság, amely egyébként lassan, de biztosan minden magyar munkavállalót megnyomorít – írja közleményében a szövetség.
 
  A VDSZ egyetért az érintett ágazat tiltakozásával és követeléseivel, mert „becsapva és kisemmizve” nem lehet kiszámíthatóan, biztonságosan, hosszú távúan családot alapítani, nyugalomban élni. A vegyipari szakszervezet ezért a mai, 35. küldöttértekezletén úgy döntött, hogy részt vesz a szociális szférában dolgozók május 29-ére meghirdetett tüntetésén, s felszólítja a versenyszférában működő hazai szakszervezeteket és munkavállalókat, hogy csatlakozzanak a demonstrációhoz.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A VDSZ szolidáris a szociális dolgozókkal .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector