Startlaphoz Csatlakozz!

Három ösztöndíjas három hónapig dolgozhat majd egy minisztériumnál

Várják a pályázatokat a fogyatékossággal élő hallgatók ösztöndíjára

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 28. kedd, 07:13

Augusztus 16-áig várják a pályázatokat a fogyatékossággal élő hallgatók közigazgatási ösztöndíjprogramjára - közölte a Miniszterelnökség hétfőn.

    A közleményben azt írták: az ösztöndíjprogram célja, hogy szakirányú munkatapasztalatot biztosítson azoknak a fogyatékossággal élő hallgatóknak, akik szakmailag elhivatottak és elkötelezettek a nemzeti közigazgatás iránt.

    Három ösztöndíjas három hónapig dolgozhat majd egy minisztériumnál. A tapasztalatszerzés helyszínét a Miniszterelnökség ajánlja fel az ösztöndíjasnak, figyelembe véve tanulmányait, érdeklődési körét, valamint a kiválasztási folyamat eredményét és a befogadó intézmények igényeit. A hallgatók szakmai fejlődését a teljes időtartam alatt a befogadó intézményeknél dolgozó, felkészített mentorok segítik.

    Az ösztöndíjprogramra augusztus 16-áig elektronikus úton lehet pályázni a http://osztondijprogram.kormany.hu oldalon. A pályázathoz magyar nyelvű fényképes szakmai önéletrajzot, legalább négy lezárt félévet igazoló dokumentumot, a tanulmányi osztály által hitelesített indexmásolatot, valamint az aktív hallgatói jogviszony fennállását bizonyító igazolást, továbbá a fogyatékosságot igazoló szakvéleményt is csatolni kell.

    További részletek az ösztöndíjprogram honlapján, a www.fko.kormany.hu oldalon olvashatók - áll a Miniszterelnökség közleményében.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Várják a pályázatokat a fogyatékossággal élő hallgatók ösztöndíjára.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector