Startlaphoz Csatlakozz!

2692-en veszítették el munkájukat

Támogatják a kirúgott Opel-dolgozókat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 28. kedd, 14:08

Az Európai Bizottság azt szeretné, hogy az elküldött Opel-dolgozókat segítő program kapjon 6,9 millió eurót. Ezt a pénzt arra szánják, hogy 2692 egykori dolgozónak és az autógyár beszállítóinál új munkahelyeket hozzanak létre – tudta meg az autopro.hu.

  A bizottság az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alaptól kérte az összeget, de erre az Európai Parlamentnek és a Miniszterek Tanácsának is rá kell bólintania – írta a industriemagazin.at. Ezt a pénzt konkrétan szakmai tanácsadásra, átképzésre, induló vállalkozásoknak nyújtott tanácsadásra, munkahelyek keresésére lehetne költeni, természetesen a finanszírozóval együttműködésben. Németországi becslés szerint az intézkedések összesen legfeljebb 11,5 millió euróba kerülhetnek, a Brüsszeltől kapott pénzzel együtt.
 
 
  A munkahelyek az Opel bochumi gyárának bezárása miatt szűntek meg. Az Európai Globalizációs Alkalmazkodási Alap forrásait a gazdasági világválság miatt megszűnt munkahelyekre kapcsolódóan használják fel. Az EU értékelés alapján a válság súlyosan érintette az autóiparon belül a közép- és alsó kategóriás autók piacát. - See more at:
 
Forrás: autopro.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Támogatják a kirúgott Opel-dolgozókat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector