Startlaphoz Csatlakozz!

Gyere haza fiatal

Fidesz: hazavárjuk a külföldön élő magyarokat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. július 29. szerda, 07:13

 A Fidesz szerint a kormány minden lehetséges eszközzel azon dolgozik, hogy stabil hátteret biztosítson a külföldön élő magyarok számára és hazahívja őket, ellentétben a baloldallal, amely „elüldözte a magyar fiatalokat”.

    A nagyobbik kormánypárt közleményben reagált az LMP-s Szél Bernadett keddi szavaira. Az ellenzéki párt társelnöke azt mondta: a kabinetnek komolyan kellene vennie a magyar munkaerő külföldre vándorlását.

    A Fidesz erre válaszul azt közölte: a tartós gazdasági növekedés, a munkahelyteremtő programok, a munkahelyvédelmi akció, a növekvő minimálbér és az életpályamodellek, valamint a 100 millió forintos Gyere haza fiatal program is a külföldön élők hazahívását célozza.

    A Fidesz-kormány azt vallja, hogy mindenki, aki szeretne, lásson világot, tanuljon nyelveket, szerezzen tapasztalatokat külföldön, de Magyarország visszavárja őket - közölték.

    A kormánypárt felszólítja az LMP-t, hogy a politikai hangulatkeltés helyett inkább Magyarország valódi problémáival foglalkozzon, például azzal, hogy illegális bevándorlók áradata veszélyezteti Magyarországot és Európát. „Jobban tennék, ha ennek a problémának a megoldásában nyújtanának inkább segítséget, úgy hogy támogatják a szigorúbb szabályokat és a biztonsági határzár felépítését” - szerepel a közleményben.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Fidesz: hazavárjuk a külföldön élő magyarokat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector