Startlaphoz Csatlakozz!

Gyere haza fiatal

Kiderült, mennyi kivándorolt fiatalt tudott eddig hazacsábítani a kormány

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 05. szerda, 08:15
 
 A Gyere haza fiatal program keretében eddig 11 külföldre vándorolt fiatal tudott Magyarországon elhelyezkedni, 170 fő állása pedig még függőben van. Összesen több mint kétezren regisztráltak – tudta meg az Origo.

  Eddig 11 főt sikerült kiközvetíteni magyarországi munkahelyre a Gyere haza fiatal program keretében, derül ki Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettesének Szél Bernadett és Ikotity István képviselők kérdésére adott válaszából. Az írásbeli válasz keltezése augusztus 4-e.
 
170 fő sorsa függőben
 
  A miniszterhelyettes szerint ezen felül kiközvetítettek még 170 főt munkaadókhoz, esetükben a munkáltató visszajelzését várják. A programra a mai napig több mint kétezren regisztráltak, konkrét csatlakozási kérelmet 177 fő nyújtott be, olvasható a válaszban.
 
Türelmesnek kell lenni
 
  „Fontos, hogy a kitelepülésről szóló döntést sem napok alatt hozták meg az érintettek, így a visszatéréssel kapcsolatban is érdemes türelmesnek lennünk. Emellett a munkáltatók döntéshozatala is időigényes, ez a folyamat estenként akár több hónapot is igénybe vehet” - írja Tállai András. „Mindezekre figyelemmel a program eredményességének megítélése a későbbiekben lehetséges” - zárja válaszát.
 
Ennyibe került 
 
  A Gyere haza fiatal program keretében kizárólag online PR tevékenység ellátására kötött
szerződést a programot megvalósító Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft .
(továbbiakban : OFA NKft). A tevékenység ellátásáért 2015. december 31. napjáig mindösszesen 1  550 000 forint + áfa összeg kerülhet kifizetésre 2015. június 30-ig ezen összegből 930.000 forint + áfa összeget használt fel az OFA NKft. A program során a megvalósító nem kíván további online PR szolgáltatást igénybe venni, illetve a hirdetési tevékenység ellátására vonatkozó szerződéses összeget sem kívánja megemelni, hiszen ez 2015. december végéig, a szolgáltatás folyamatos biztosításár a vonatkozik, olvasható a dokumentumban.

Forrás: Origo

 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kiderült, mennyi kivándorolt fiatalt tudott eddig hazacsábítani a kormány.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector