Startlaphoz Csatlakozz!

A Kúriához fordul a kormány

Kiakadt az Emmi azon, hogy mit értenek sztrájkon a szociális dolgozók

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. augusztus 06. csütörtök, 09:18

A kormány a Kúriához fordul, miután a szociális dolgozók szeptemberre tervezett sztrájkjukban bezárnák a bölcsődéket és a hajléktalanellátókat is. A kormány szerint ez már túl sok lenne.

  A Kúriához fordul a kormány, miután a Fővárosi Törvényszék jogerősen a Szociális Ágazati Sztrájkbizottság javára döntött a sztrájk esetén nyújtandó, még elégséges szolgáltatások tárgyában – írta csütörtöki számában aNapi Gazdaság.
 
  Nyitrai Imre, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) szociálpolitikáért felelős helyettes államtitkára elmondta: megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy a bírósági döntés értelmében nem alapszolgáltatás sem a bölcsődei, sem a hajléktalanellátás.
 
  Ez azt jelenti, hogy „sztrájk esetén be lehet zárni a hároméves kor alatti gyerekek nappali ellátó intézményeit, mint ahogy a hajléktalanok nappali melegedőit is” – idézte az újság az államtitkárt.
 
  Szűcs Viktória, a Szociális Ágazati Sztrájkbizottság elnöke közölte a lappal: amíg a kormány nem terjeszt elő megállapodástervezetet, nem mondanak le a szeptemberre tervezett munkabeszüntetésről.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Kiakadt az Emmi azon, hogy mit értenek sztrájkon a szociális dolgozók.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector