Startlaphoz Csatlakozz!

Megáll a vasúti-, a busz- és a légiközlekedés

Általános sztrájk lesz Spanyolországban

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. március 25. vasárnap, 10:23

Általános sztrájk lesz csütörtökön Spanyolországban, és emiatt komoly fennakadások lesznek a vasúti-, a busz- és a légiközlekedésben.

    A szakszervezetek a magas munkanélküliség ellen tiltakoznak és azt követelik, hogy változtassák meg azt a törvényt, amely a cégek számára megkönnyítette az elbocsátást.

    Spanyolországban minden ötödik munkavállaló szakszervezeti tag.

    A szakszervezetek és a kormány között a minimális közlekedési szolgáltatásról létrejött megállapodás szerint csütörtökön a légi járatoknak csupán a húsz százaléka közlekedik majd Spanyolország és más európai repülőterek között.

    A vasúti közlekedésben is komoly fennakadások lesznek, a vonatok 35 százaléka közlekedik majd csúcsidőben, azon túl csupán 30 százaléka. A buszjáratok száma is jelentősen csökken a csütörtöki sztrájknapon.

    Spanyolországban közel 23 százalékos a munkanélküliség, az euróövezetben itt a legmagasabb.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Általános sztrájk lesz Spanyolországban.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector