Startlaphoz Csatlakozz!

Munkaesélyek

Magas szintű álláskeresést kínálnak a Karrier Pont Irodák

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 24. csütörtök, 07:55

Álláskeresés profi módon. Ezzel várják a Karrier Pont Irodákban az érdeklődőket Debrecenben, Berettyóújfaluban és Hajdúböszörményben – írja a dehir.hu.
 
   A Csat Egyesület, a Hajdúsági Hallgatókért  és Civilekért Egyesület valamint a Szociogramm Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által létrehozott ekarrier projektet az európai unió is támogatta. Kovács Zsuzsa, az ekarrier program projektmenedzsere azt mondta, három szervezet ötleteiből minőségileg magasabb szintű álláskeresési rendszert hoztak létre egy éves háttérmunkával. Az álláskeresők honlapon is felmérhetik képességeiket és erősségeiket, ahol munkakörök szerint válogathatnak az ajánlatok között. A Call centerben a munkatársak személyre szabottan látják el őket tanácsokkal és a most megnyílt irodákban személyesen is bemehetnek, hogy segítséget kérjenek.
 
   - Akik ide betérnek, azonnal megkapják a személyre szabott törődést arra vonatkozóan, ki mit szeretne, tanulni, plusz képzést választani, munkáltatót találni, ehhez mit kell tenni, mik azok a lépések – mondta el Kovács Zsuzsanna projektmenedzser.
 
   A Karrier pont irodák a hagyományos toborzás és információ szolgáltatás mellett még állásvadász táborokat is rendeznek, de a munkáltatókkal is folyamatosan tartják a kapcsolatot. Nekik minden hónapban fórumot rendeznek, ahol a foglalkoztatással kapcsolatos lehetőségekről is tájékoztatást kaphatnak.
 
   - Főleg a kis és középvállalkozások képviselőit várjuk, akiket arról szeretnénk tájékoztatni, hogy milyen lehetőségeik vannak a foglalkoztatás bővítésére, illetve a programnak a szolgáltatásait szeretnénk számukra bemutatni – hangsúlyozta Hamvas László, a Hajdúsági Hallgatókért és Civilekért Egyesület elnöke.
 
   Hajdú Bihar megyében Debrecen mellett Berettyóújfaluban és Hajdúböszörményben nyílt karrier pont iroda. A csaknem kétszáz millió forintból megvalósult ekarrier programot az európai unió is támogatta.

Forrás: dehir.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Magas szintű álláskeresést kínálnak a Karrier Pont Irodák.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector