Startlaphoz Csatlakozz!

Eladták a gyártási jogokat, a menedzsment eltűnt

WU2: nem fizette ki senki a dolgozók bérét

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 25. péntek, 13:40

Hivatalosan már közel egy éve szünetel a gyártás az EVM Zrt.-ben, a boltok polcain azonban ma is megtalálhatóak a cég több évtizede ismert termékei. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy az időközben eltűnt menedzsment az Ultra és a WU2 sampon gyártási jogait egy szegedi társaságnak adta el, a dolgozók bérét azonban nem fizette ki senki.

   A gyártás leállt, a cég telephelyéről még év elején minden mozdíthatót elvittek, amit meg a sztrájkbizottságnak sikerült a gyár területén tartani, azt a NAV foglalta le. A dolgozók legfeljebb az Országos Bérgarancia-alapból remélhetnének kompenzációt, ebből a keretből azonban felszámolási eljárás hiányában nem részesülhetnek.
 
  A lap érdeklődésére az EVM termékeit forgalmazó Duna-Prónál elmondták, vannak még készleteik a Cinkotai úton gyártott kozmetikumokból és tisztítószerekből, a cég Ultra és WU2 termékei azonban már egy másik gyártótól érkeznek a forgalmazóhoz. A tulajdonosok ugyanis a gyártási jogokat eladták egy szegedi cégnek.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - WU2: nem fizette ki senki a dolgozók bérét.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector