Startlaphoz Csatlakozz!

Nemzeti Adó- és Vámhivatal:

Több ezren foglalkoztatnak feketén

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 26. szombat, 16:57

 A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) közzétette azoknak az adózóknak a listáját, akik alkalmazottaikat nem bejelentett munkaviszonyban foglalkoztatják - számol be róla pénteki cikkében a Napi Gazdaság.

    A lajstrom 4780 gazdasági társaság és magánszemély nevét tartalmazza. A cégek közül sokan az agrár- és a kereskedelmi szektorban tevékenykednek. Több ismert vállalkozás is szerepel a nem szabályosan eljáró munkáltatókról készült nyilvántartásban, így például a Cserpes-Sajtműhely Kft. vagy a népszerű tortakészítő Horváth Cukrászda Kft., de a Kincsem Lovaspark Kft. is felkerült a megbírságoltak listájára. 

    Az összesítés kizárólag azok neveit tünteti fel, akikkel szemben jogerős és végrehajtható közigazgatási vagy bírósági határozat van érvényben. A rajtakapott adózók adatai a közzétételtől számított két évig elérhetők lesznek - írja az újság.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Több ezren foglalkoztatnak feketén.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector