Startlaphoz Csatlakozz!

Budapesten a megkérdezettek 81 százaléka ragaszkodik az egy munkatárs - egy asztal modellhez

Terjed az íróasztal-megosztás

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 27. vasárnap, 12:50
 
 Átalakul az irodahasználat Európában, míg tavaly a megkérdezett európai cégek 49 százaléka akart olyan irodát bérelni, amelyben minden alkalmazottjának jutott egy külön íróasztal, idén ez az arány 34 százalékra csökkent - közölte a CA Immo régiós ingatlan befektető.

   A 12 európai város - köztük Berlin, Bécs és Budapest - 713 megkérdezett cége közül egyre több térne át rugalmas munkahelyi modellre, amilyen az íróasztal-megosztás (desk sharing) és a távmunka.
 
   Budapesten a megkérdezettek 81 százaléka ragaszkodik az egy munkatárs - egy asztal modellhez. A megosztott íróasztal használatra csak 11 százalék szavazott, míg a távmunkával mindössze 2 százalék kalkulált.
 
   A felmérésből kiderült, hogy a bérlőknek csak 6-8 százaléka keres zöld minősítésű irodát, és továbbra is a helyszín a meghatározó 90 százalékuknál, ugyanakkor a válaszadók több mint fele a bérleti díj alapján dönt (a kérdésre több választ is lehetett adni).
 
   A szolgáltatások közül legtöbb bérlő - 57 százalék - az éttermet hiányolta, ezt követi a központi recepció (54 százalék) majd a központi postázó és a gyerekfelügyelet, ha az adott irodaházban éppen nem volt elérhető. Túlnyomó többségük azonban nem fizetne külön díjat ezekért a szolgáltatásokért.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Terjed az íróasztal-megosztás.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector