Startlaphoz Csatlakozz!

Az alkalmazás személyes „adónaptár” funkciót is tartalmaz

Okostelefonra lép a NAV

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. április 27. vasárnap, 14:25

Adónaptárat, számos lekérdezési lehetőséget és híreket kínál a NAV új mobilalkalmazása.Péntektől elérhető a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mobil alkalmazása, amely az ügyintézésben segíti a hivatal ügyfeleit.

   A NAV új, péntektől letölthető mobilalkalmazása segítségével egy mozdulattal hozzáférhetők a legfrissebb adózási- és vámügyekkel kapcsolatos hírek. Az alkalmazással könnyen kiszámítható az ingatlanok értékesítése után fizetendő személyi jövedelemadó, megtudható a határátkelők nyitvatartási ideje és az ügyfélszolgálatok elérhetősége.
 
   Az alkalmazás személyes „adónaptár” funkciót is tartalmaz. A konkrét adószám vagy név ismeretében a program segítségével egyetlen lekérdezéssel megállapítható, hogy a NAV mely nyilvános adatbázisaiban szerepel a keresett adat. Így lekérdezhetők a köztartozásmentes adózók, az áfa alanyok, a végrehajtás alatt álló valamint az adóhiányos és hátralékos adózók, de megtalálhatók a felfüggesztett adószámok is.
 
   A NAV mobil alkalmazás az iPhone/iPad tulajdonosok, illetve az Android alapú okostelefonok használói részére is elérhető.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Okostelefonra lép a NAV.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector