Startlaphoz Csatlakozz!

Ipartestületek Országos Szövetsége:

Sikeres a Jogpont+ projekt az Észak-Alföldön

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 17. szombat, 19:20
 
 A régiót alkotó Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyék 31 városában működő irodákban személyesen 8900, telefonon és elektronikusan 2000 ügyfél kért információt - közölte az Ipartestületek Országos Szövetsége.

   Az Új Széchenyi Terv keretében európai uniós forrás felhasználásával a Társadalmi Megújulás Operatív Programban az észak-alföldi Jogpont+ projekt az Iposz, a Magyar Iparszövetség, a Kisosz, az Áfeosz-Coop Szövetség, a Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetsége partnerségében valósult meg, a hálózatot az Iposz működteti. A projekt 2012. júliusa óta működik és 2014. május 31-én zárul.

   Az Iposz tájékoztatása szerint a személyesen érdeklődők közül munkajogi kérdésekre 2320, családjogira 2918, cégjogira 1274, közigazgatás jogira 908, míg adó- és társadalombiztosításira 1480 ügyfél kapott választ.

A problémájuk megoldásához segítséget kérők között magas volt az állástalanok, a pályakezdők, a fiatalok, a nyugdíjasok, a mikrovállalkozók és a nők aránya.

   Az Iposz értékelése szerint a projekt erősítette a munkaadói és munkavállalói szervezetek közötti kapcsolatépítést, ezért szükségesnek tartják a projekt folytatását.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sikeres a Jogpont+ projekt az Észak-Alföldön.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector