Startlaphoz Csatlakozz!

KSZSZ, MKKSZ: KÖSZÖNTJÜK A KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐKET!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 30. hétfő, 13:16
A Közszolgálati Szakszervezetek Szövetsége (KSZSZ) és a Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) nevében a KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐK NAPJA alkalmából nagyrabecsüléssel és munkájuk iránt érzett tisztelettel köszöntjük Magyarország közigazgatásában dolgozó kormánytisztviselőket, köztisztviselőket és valamennyi munkavállalót.

Július 1-je a közhivatalokban dolgozók ünnepe. Ebből az alkalomból is meggyőződéssel állítjuk, hogy ezen a területen dolgozók kiemelkedően megfelelnek a növekvő követelményeknek.
Az állampolgárok részéről megnyilvánuló jogos elvárás a magas fokú szakmai felkészültség, az empátia, a lelkiismeretesség és mindenekelőtt az ügyfélközpontú ügyintézés. E hivatás gyakorlói ennek tudatában végzik mindennapi munkájukat. Tisztában vannak azzal, hogy  milyen felelősséget jelent a lakosság, az ügyfelek és az állam szolgálata, a közjó érvényre juttatása.

Közszolgálati hivatásuk felelősségteljes gyakorlásáért a kormánytisztviselőket és a köztisztviselőket elismerés, köszönet és érzékelhetőbb társadalmi megbecsülés illeti.
Közigazgatásunk jól szolgálja Magyarországot. Mindez azonban nem tükröződik e munkát végzők javadalmazásában.  Az utóbbi években romlott a közszolgálatban dolgozók jövedelmi helyzete, hátrányos változások történtek a közhivatalnokok élet- és munkakörülményeiben.  Több mint fél évtizede nincs általános bérfejlesztés, változatlanok az illetménytételek, csökkent a keresetek reálértéke, és ezért  ebben a munkavállalói körben is  megjelentek a  napi megélhetési gondok.

A megoldás érdekében ismételten határozottan felkérjük Magyarország Kormányátmint munkáltatót -, hogy a 6. éve befagyasztott közszolgálati illetményeket   legalább 20 %-os mértékben növelje!

Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a közszolgálati dolgozók általános bérrendezése nem csak az érintett  munkavállalók  jövedelmi-, megélhetési- helyzetének   javítása tekintetében sürgető. Annak megoldása érdekében is kell közös erőfeszítéseket tennünk, de azért is, mert ma már a munka értékétől tartósan leszakadó díjazás a közszolgálati feladatok színvonalas ellátását is veszélyeztetheti.

A KSZSZ és az MKKSZ hív és vár minden kormánytisztviselőt és köztisztviselőt a szakszervezetekbe! Csak az összefogás, a cselekvő szolidaritás és a közös fellépés eredményezheti a közigazgatási munkavállalók helyzetének javulását. Számítunk a lakosság, az ország közvéleményének támogatására, és együttműködést ajánlunk az e területen működő  szakmai érdekképviseleteknek.

Ünnepük alkalmából a magyar közigazgatásban dolgozó valamennyi közszolgálati tisztviselőnek és munkavállalónak szakmai sikereket, jó egészséget és egyéni boldogulást kívánunk!
 
Budapest, 2014. június 30.
 
 
 
 
                             Dr. Agg Géza                                                Boros Péterné
                             KSZSZ elnök                                              MKKSZ főtitkár
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - KSZSZ, MKKSZ: KÖSZÖNTJÜK A KÖZSZOLGÁLATI TISZTVISELŐKET!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector