Startlaphoz Csatlakozz!

A szakszervezeti ifjúsági tagozatok véleménye Navracsics Tibor európai uniós biztosi kinevezéséről

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 12. péntek, 18:20
A magyarországi szakszervezeti konföderációk ifjúsági tagozatai üdvözlik, hogy az oktatással, kulturális, ifjúsági és állampolgársági ügyekkel foglalkozó biztosi pozíciót töltheti be a jövőben Navracsics Tibor.
 
„Az ifjúságé a jövő”. Azé az ifjúságé, amely a gazdasági válság következményeként nagyon nehéz munkaerő-piaci helyzetbe került. Jelenleg az Európai Unióban több mint 5,7 millió fiatal van munka nélkül; a fiatalok átlagos munkanélküliségi rátája (23,4%) az összesített munkanélküliségi rátának (10,7%) több mint a duplája. Ez Európa egyik legaggasztóbb problémája, amelyre mindenképpen megoldást kell találni a következő biztosi ciklusban.
Európa és a Bizottság számára az egyik legnagyobb kihívást továbbra is a gazdasági növekedés visszaállítása és olyan munkahelyteremtés jelenti, amely mindenki számára garantálja a megfelelő munkakörülményeket. A fiataloknak különösen fontos az oktatás és a munka világa közötti átmenet biztosítása, amelyhez a már elfogadott Ifjúsági Garancia program hathatós segítséget nyújthat.

Bízunk benne, hogy az új Európai Bizottság valamennyi tagállammal együtt továbbra is elkötelezett a fiatalok helyzetének javítása mellett. Navracsics Tibor jövőbeli biztosi tevékenysége e tekintetben különös jelentőséggel bír.

Felhívjuk a figyelmet továbbá a szociális partnerek által tavaly nyáron elkészített cselekvési kerettervre a fiatalok foglalkoztatásáról, amely tartalmazza a magyar szakszervezetek javaslatait is. Az abban foglalt célok elérése érdekében a jövőben felajánljuk minden szakmai segítségünket és európai szakszervezeti hálózatrendszerünket, hogy a magyar, és az európai fiatalok számára a legkedvezőbb döntések születhessenek.

Budapest, 2014. 09. 11.

Munkástanácsok Ifjúsági Tagozata
Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés Ifjúsági Tagozata
LIGA Szakszervezetek Ifjúsági Bizottsága (Fiatalok Ligája)
Magyar Szakszervezeti Szövetség Ifjúsági Tagozata

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A szakszervezeti ifjúsági tagozatok véleménye Navracsics Tibor európai uniós biztosi kinevezéséről.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector