Startlaphoz Csatlakozz!

Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete: Vonják be a döntéshozók a munkavállalókat a Közlekedésszervezési Koncepció kialakításába!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 25. kedd, 18:41
2014. november 26-án tárgyalhatja a Fővárosi Közgyűlés azt a Közlekedési Koncepciót, amely alapjaiban változtatja meg a budapesti közlekedési intézményrendszert. A változás több mint 10.000 olyan munkavállalót érint, akik évek, sőt évtizedek óta dolgoznak a közösségi és az egyéni közlekedés fenntartásán és fejlesztésén. Tudjuk, hogy főpolgármester úrnak és a Fővárosi Közgyűlés tagjainak fontos a minél szélesebb körű társadalmi egyeztetés, értékelik a több évtized alatt felhalmozott szakmai tapasztalatot, ezért arra kérjük a döntéshozókat, hogy a Közlekedési Koncepció elfogadása előtt vonják be az érintett közszolgáltató cégek dolgozóit, egyeztessenek velük a tervezetről.
 
   A Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete (MTSZSZ) jelentős tagsággal rendelkezik mind a BKK-ban, mind a BKV-ban. Szakszervezetünk adja a BKK-ban működő üzemi tanácsok tagjainak a többségét. Az utóbbi napokban a koncepcióval kapcsolatban számtalan kérdés és észrevétel érkezett hozzánk, rengeteg dolgozó kereste meg az érdekképviseleti tisztségviselőinket. Ezek a dolgozók tették lehetővé az eddig elért eredményeket, munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a közeledésfejlesztési projektek időben elkészüljenek. A BKK és a BKV munkavállalói olyan tudással és tapasztalattal rendelkeznek, amely elengedhetetlen a Közlekedési Koncepció véglegesítéséhez. Szakszervezetünk minden segítséged megad az egyeztetéshez.

    Kiadó: Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete: Vonják be a döntéshozók a munkavállalókat a Közlekedésszervezési Koncepció kialakításába!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector