Startlaphoz Csatlakozz!

KSZOSZ: Gyalogolj az éhezőkért!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. február 13. péntek, 01:40
A közlekedésiek egyetértenek az éhségmenet céljaival. Szolidáris az éhségmenet résztvevőivel a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége. A KSZOSZ felkéri tagjait, hogy a településükön átvonuló tömeghez csatlakozva néhány méteres közös meneteléssel támogassák a munka méltóságáért, a szegénység felszámolásáért indult akciót.

   A szakszervezetek többsége egyetért az éhségmenet céljaival, amelyek között egy új társadalmi szerződés, béremelés, a munka méltóságának visszaszerzése és a szegénység felszámolása kiemelten szerepel. Szolidáris a hidegben napok óta menetelőkkel a Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége is, s felkéri tagjait, ha tehetik, álljanak be a sorukba néhány méteres közös gyaloglásra, hogy ezzel fejezzék ki, egyetértenek az akcióval, annak céljaival, s a kormánnyal kapcsolatos kritikáival – írja közleményében a KSZOSZ. A Közmunkás Szakszervezet által hivatalosan Méltóság menetének meghirdetetthez hasonló akcióknak is köszönhető, hogy ma már egyre többen tudnak a hazánkban rohamosan terjedő szegénységről. A kilátástalanság, az elszegényedés tömegesen szedi az áldozatait Északon, Keleten, Nyugaton és Délen. Több mint 4 millió magyar él a létminimum alatt, és csaknem 1,5 millióan nyomorognak, s döbbenetes, hogy 500 ezer gyerek éhezik. A KSZOSZ támogat minden akciót, amely ennek a drámai folyamatnak a megállításáért indul - szögezte le Nemes Gábor, a szervezet elnöke.

   Az éhségmenet tagjai a munka méltóságért, a szegénység felszámolásáért indultak el az ország tizenhárom megyéjéből gyalog a fővárosba, hogy felhívják az Országgyűlés figyelmét a szegénységre.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - KSZOSZ: Gyalogolj az éhezőkért!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector