Startlaphoz Csatlakozz!

Pedagógusok Szakszervezete: támogassa Dr. Lukács Lajos újabb öt évre szóló igazgatói megbízását a Klik

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2015. máj. 06. szerda, 18:51
Bár sem a fenntartó Klebelsberg Intézményfenntartó Központ vezetőjének, sem az oktatásért felelős miniszternek nincs törvényi kötelezettsége arra, hogy figyelembe vegyen bármilyen véleményt - akár a működtető önkormányzatét vagy a tanári karét -, és indokolási kötelezettsége sincs egy iskolaigazgató megbízásakor, a Pedagógusok Szakszervezete azt kéri a Klik-től, hogy a pedagógiai-szakmai szempontokat és az egységes támogatást kiemelten mérlegelve támogassa Dr. Lukács Lajos újabb öt évre szóló igazgatói megbízását. A PSZ kéri továbbá az oktatásért felelős minisztert, a kecskeméti önkormányzat elutasító véleménye ellenére adjon további bizalmat Dr. Lukács Lajosnak. Az igazgató ugyanis politikától mentesen vezeti a gimnáziumot több évtizede, a város támogatásával számos nemzetközi és országos versenyen vettek részt eredményesen az iskola diákjai.

A Pedagógusok Szakszervezete szerint az iskola alkalmazotti közösségének, működtetőjének és fenntartójának is az az  érdeke, hogy olyan személy kerüljön a gimnázium élére, aki a nevelőtestület, továbbá a tanulók és szüleik bizalmát is élvezi.

    Kiadó: Pedagógusok Szakszervezete

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pedagógusok Szakszervezete: támogassa Dr. Lukács Lajos újabb öt évre szóló igazgatói megbízását a Klik.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector