Startlaphoz Csatlakozz!

MSZOSZ: Schmidt Mária a magyar dolgozókat gyalázó kijelentéséről - sajtóközlemény

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. június 12. kedd, 15:15
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége megdöbbenéssel szembesült azzal, hogy egy kiemelt intézmény vezetője miként gondolkodik az országot építő, munkájával, adóival, gyarapító, dolgozó magyarokról. Az ország figyelmére számot tartó értelmiségitől elvárható lenne, hogy csak olyan dologról mondjon nyilvánosan véleményt, amelyről alapos ismeretekkel rendelkezik.

    A kormánypárt és a kormányfő bizalmát, és támogatását is élvező Schmidt Mária azokat a dolgozókat pocskondiázza, nevezi „ellustultnak”, akik Európában a ténylegesen ledolgozott munkaórák számát tekintve a harmadik helyet foglalják el.

    Ma Magyarországon az emberek nem engedik, nem is engedhetik meg maguknak az „elkényelmesedést”. Akinek van állandónak mondható munkahelye tűri a kizsákmányolást, és az áldatlan foglalkoztatási körülményeket is, hogy azt megőrizhesse, akinek csak időleges, vagy alkalmi munka jut, az időt, energiát nem kímélve hajtja magát, hogy megélhetést tudjon nyújtani a családjának. Akik pedig nem találnak számukra elfogadható lehetőséget, egyre többen keresnek, és tudásuknál fogva találnak is boldogulást szerte a világban.

    Ha mindaz igaz lenne, amit a történész asszony állít nem költöttek volna milliárdokat nemzetközi cégek magyarországi termelő üzemek létrehozására vagy megvásárlására. A befektetések, a munkahelyteremtő beruházások nem a felelősséget nem vállaló, nagyigényű munkavállalók, hanem a kiszámíthatatlan és hitelét vesztő gazdaságpolitika miatt csökkennek, vagy maradnak el.

    Visszautasítjuk Schmidt Mária degradáló szavait, és követeljük, hogy nyilvánosan kérjen bocsánatot!

    Elvárjuk a kormányzópárt vezetőitől is, hogy határolódjanak el a múzeumigazgató véleményétől!

2012. június 12.

MSZOSZ ügyvivő testülete

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - MSZOSZ: Schmidt Mária a magyar dolgozókat gyalázó kijelentéséről - sajtóközlemény.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector