Startlaphoz Csatlakozz!

A BDSZ tiltakozik a szénpénzek kifizetése miatt

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. máj. 24. csütörtök, 14:03
Bánya-, Energia- és Ipari Dolgozók Szakszervezete (BDSZ) közleménye:

    2012. május hónapban a korábbi éveknek megfelelően megtörténtek a szénpénz kifizetések (48.040,-Ft), azonban ezen összeg kifizetése csak az irányadó nyugdíjkorhatárt betöltött öregségi nyugdíjasok és az özvegyek részére történt meg.

    Az átmeneti bányászjáradékban (bányásznyugdíj) és a korhatár előtti ellátásban részesülők (korkedvezményes nyugdíj) a korábbi szénpénz jogosultságukat nem kapták meg.

    A BDSZ határozottan tiltakozott ezen eljárás ellen és a mellékelt levélben kérte az illetékes hatóságot, hogy haladéktalanul rendezze a bányász nyugdíjasok korábban is megkapott jogosultságának visszaállítását.

    Szakszervezetünk egy hónapon belül kéri a szükséges jogszabályi háttér biztosítását és az elmaradt szénpénz kifizetéseket, ellenkező esetben az érdekérvényesítés erőteljesebb eszközeit alkalmazza.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A BDSZ tiltakozik a szénpénzek kifizetése miatt.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector