Startlaphoz Csatlakozz!

Sajtószakszervezet: Szülessen egyértelmű válasz a hírügynökségi dolgozók kérésére!

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. április 27. péntek, 19:52
A Sajtószakszervezet támogatja a Magyar Távirati Irodánál (MTI) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA) működő tagszervezetei, az ottani üzemi tanácsok 128 érintett dolgozó által személyesen is felvállalt kérését, amelynek célja az önálló, integráns nemzeti hírügynökség újbóli megteremtése.
 
    Felhívja a figyelmet, hogy ebben a valóban nem egyszerű, a Médiatörvény nyomán létrejött szervezeti struktúra jelentős módosítását igénylő kérdésben önállóan sem az MTI Zrt., sem az MTVA vezetői nem tudnak cselekedni, még együtt, összefogva sem. Lehetőségük csak a jelenlegi, a dolgozók levelében ismertetett működési nehézségekkel járó helyzet tudomásulvételére, fenntartására van.

    Mivel itt a közmédia struktúrájának megváltoztatásáról van szó, a kérdésben egyedül illetékes Szalai Annamária, a Nemzeti Média-és Hírközlési Hatóság elnöke hozhat döntést és cselekedhet.

    A Sajtószakszervezet a dolgozói képviseleti testületek és a dolgozók kérését támogatva kéri a médiahatóság elnökét, hogy adjon érdemi választ a dolgozók felvetésére, jusson bármilyen álláspontra is.  

    A Sajtószakszervezet leszögezi, hogy a dolgozók kérésének semmilyen politikai színezete nincs, az kizárólag a munkaszervezés átalakítását, a felelősségi viszonyok egyértelművé tételét célozza. (OS)


Budapest, 2012. április 27.


A Sajtószakszervezet Elnöksége


    Kiadó: Sajtószakszervezet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sajtószakszervezet: Szülessen egyértelmű válasz a hírügynökségi dolgozók kérésére!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector