Startlaphoz Csatlakozz!

A LIGA Szakszervezetek szolidáris Tulassay Tivadar rektorral

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. április 02. hétfő, 17:47
A LIGA Szakszervezetek kiáll dr. Tulassay Tivadar, a Semmelweis Egyetem rektora mellett, aki tegnap bejelentette lemondását. A nemzetközileg is elismert gyermekgyógyász professzornak egyébként már csak három hónapja lett volna hátra mandátumából, utódját múlt héten már meg is választotta az egyetem szenátusa.

    A szenátus döntése, miszerint visszavonják Schmitt Pál dr.univ. címét, a közérdeket szolgálta, hiszen az egyetem vezetése ezzel kiállt a tanulás és tudás becsületének megőrzése mellet, a tudásalapú társadalomért. Méltatlan tehát az a helyzet, hogy egy ilyen fontos döntés meghozatalában való közreműködése után, éppen ő az első áldozata az ügynek, aki saját bevallása szerint azért kényszerült lemondásra, mert az egyetemet felügyelő minisztérium részéről megingott a bizalom irányába.

    A LIGA Szakszervezetek reméli, hogy dr. Tulassay Tivadar meggondolja magát, és hogy a tudomány és az ország hitelének védelmében tett lépése inkább minta lesz a jövőben, semmint rossz példa.

LIGA Szakszervezetek

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A LIGA Szakszervezetek szolidáris Tulassay Tivadar rektorral.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector