Startlaphoz Csatlakozz!

Vasas Szakszervezeti Szövetség: a Mercedes elismeri a szakszervezet létjogosultságát

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. március 30. péntek, 14:36
Tegnap, a Mercedes gyár ünnepélyes átadásán részt vett a Vasas Szakszervezeti Szövetség országos elnöke, Balogh Béla, a regionális és megyei képviselőnk, Bere Ferenc és Sárosi Péter, a gyárban működő VASAS alapszervezetünk titkárának, Kovács Balázsnak társaságában. Dieter Zetsche, a Daimler AG igazgatója bejelentette, hogy a gyár dolgozóinak létszámát 3000-re növelik a kompakt-autó osztály generációjának újabb modelljének gyártása miatt.

     Az esemény után Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója és Ulrich Jaeger, a Mercedes gyár HR-vezetője fogadta Balogh Bélát. Megbeszélésük során kiemelték VASAS és a Mercedes között kötött kollektív szerződés fontosságát, hangsúlyozták, hogy mennyire fontos a jó munkaügyi kapcsolat a munkáltató és a szakszervezet között. Egyetértés volt köztük abban, hogy továbbra is törekednek az eddig kialakított eredményes és jó kapcsolatok fenntartására, ápolására.

    Balogh Béla a vasasok.hu kérdésre így fogalmazott: - Mindannyiunk érdeke és öröme, hogy a Mercedes gyár nálunk telepedett le, illetve hogy folyamatosan bővíti a munkavállalóinak számát, ezzel javítva az ország foglalkoztatási arányát is, mindemellett pedig VASAS-nak további tagszervezési terület nyílik. Példaértékű a gyárban a munkáltatóval kialakított kapcsolatunk, a Mercedes elismeri az érdekképviselet létjogosultságát és fontosnak tartja, hogy működjön szakszervezet a cégnél.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Vasas Szakszervezeti Szövetség: a Mercedes elismeri a szakszervezet létjogosultságát.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector