Startlaphoz Csatlakozz!

LMP: Kedves Szakszervezeti Barátaink!

Írta: Szakszervezetek.hu (d.l.)
Közzétéve: 2012. március 23. péntek, 17:59
Ketyeg az óra. Minden esélyünk megvan arra, hogy népszavazáson mondjunk véleményt a kormány munkavállalói jogokat sértő intézkedéseiről. Világos jelzést küldhetünk, hogy olyan rendszert akarunk, amely a magasan képzett munkaerőre és jogaiban megerősített munkavállalókra alapozza a jövőt. De ehhez össze kell gyűjtenünk 200.000 aláírást. Ez csak akkor fog sikerülni, ha ti is segítetek.

    Most 77.000 aláírás van a kezünkben és 8 napunk van, hogy hősies küzdelemmel teljesítsük a célt. Sokan gyűjtötök már egyénileg országszerte, de még több emberre van szükség. Bízunk benne, hogy az utolsó héten mindenki érezni fogja, óriási a felelősségünk. Az előttünk álló lehetőség, hogy Magyarországot fenntartható útra tereljük – hogy a munkát, a munkavállalók jogait, az oktatást megvédjük – egyedülálló, és vissza nem térő.

    Ha a népszavazás elbukik, azzal közös jogaink buknak el. Jogaink megvédéséért az elmúlt két évben a szakszervezetek, a civil társadalom és sok tízezer ember tüntetéseken hallatta a hangját. De a kormánynál a hangunk süket fülekre talált. A népszavazás az egyetlen esélyünk, hogy többé ne fordíthassanak hátat nekünk.

Nyomtassátok ki a gyűjtőíveket, gyűjtsetek, és kérjetek meg erre minél több embert!

    Itt az idő, most vagy soha.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - LMP: Kedves Szakszervezeti Barátaink!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector