Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Szolidaritás Mozgalom és az LMP közös nyilatkozata

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. március 08. csütörtök, 12:18
A Magyar Szolidaritás Mozgalom támogatja a Lehet Más a Politika népszavazási kezdeményezését és aktivistái részt vesznek a párt által kezdeményezett országos aláírásgyűjtésben is. Az LMP arra buzdít mindenkit, hogy vegyen részt a mozgalom szombati, Kossuth téri tüntetésén.

    Mind a két szervezet kiemelten fontosnak tartja, hogy széles társadalmi összefogás keretében, aktív, felelősségteljes szerepvállalásával védjük meg a magyar demokráciát, az emberi-, állampolgári-, és munkavállalói jogokat.

     Egyetértünk abban, hogy Magyarország jövőjét nem alapozhatjuk a munkavállalók kiszolgáltatottságára, a közszolgáltatások leépítésére. Olyan országban szeretnénk élni, ahol a versenyképességet a társadalomba történő befektetéssel; az oktatás, az egészségügy, a munkavállalói jogok erősítésével növeljük.
Az LMP arra buzdít minden magyar állampolgárt, hogy vegyen részt a Szolidaritás mozgalom március 10-i, a szociális- és szabadságjogokért szervezett tüntetésén. Itt mindenkinek lesz módja arra is, hogy aláírják a népszavazási kezdeményezést.

     Állampolgári összefogással, közös erővel most meg lehet állítani a jogainkat sárba tipró Orbán-kormány ámokfutását.

Budapest, 2012. március 8.

Székely Tamás,
a Magyar Szolidaritás Mozgalom társelnöke
 
Vágó Gábor
országgyűlési képviselő
kampányfőnök
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Magyar Szolidaritás Mozgalom és az LMP közös nyilatkozata.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector