Startlaphoz Csatlakozz!

MSZOSZ: Az oktatás a jövő kezdete

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2012. december 11. kedd, 15:36
A Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége jogosnak tartja a kormányzat oktatáspolitikájával szembeni elégedetlenséget. Szolidáris a diákokkal, szüleikkel, az oktatókkal, támogatja szervezeteik akcióit.

    Hazánknak jól képzett, reál és humán szakemberek széles körére van szüksége. Egyetértünk azzal, hogy korszerű, az emberek, a társadalom jövőjét szolgáló, a munkaerőpiac hosszú távú igényeit szem előtt tartó, ugyanakkor mindenki által hozzáférhető oktatás legyen Magyarországon. Ez csak úgy érhető el, hogy meg kell őriznünk az eddig elért értékeinket, az érintetteknek (oktatóknak, diákoknak, politikusoknak) egyeztetéseken alapuló célokat kell kitűzni, majd közösen kell megfogalmazni ezek elérésének módját, a társadalomnak pedig megfelelő felkészülési időt is kell adni.

    Most ez nem így történt. Most sem így történt.

    Ez demokratikus keretek között elfogadhatatlan.

    Valamennyien érdekeltek vagyunk a változásokban. De nem fogadhatjuk el, hogy a tudás megszerzése, a tehetség kibontakozása kizárólag a kormány által preferált felső középosztály és a náluk is gazdagabbak számára legyen elérhető.

Budapest, 2012. december 11.

MSZOSZ

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - MSZOSZ: Az oktatás a jövő kezdete.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector