Startlaphoz Csatlakozz!

Az autonómok egyetértenek az éhségmenet céljaival

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. február 11. hétfő, 09:13
Az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének tagjai szolidárisak a Budapestre érkező éhségmenet valamennyi tagjával és egyetértenek a céljaikkal.

Munkások!
 
Munkanélküliek és éhezők!

Az elmúlt csaknem három év kormányzati intézkedései egyértelművé tették, hogy nem számíthatunk semmi jóra. A bérből és fizetésből élők naponta azzal a félelemmel ébrednek, hogy aznap talán már hiába mennek dolgozni, nem lesz munkahelyük, vagy nem kapják meg az elvégzett munkájukért járó bért. A munkavállalókat sújtó kormányzati intézkedések hatására reményvesztetté váltak a nagycsaládosok, a munkanélküli, de dolgozni akaró emberek, a rokkant, de másokért még tenni akaró nyugdíjas ápolók, orvosok, bírók és tanárok. Vagyis, a politikusokon kívül szinte mindenki.
Az ország különböző pontjairól indult éhségmenet tagjainak tiszteletre méltó teljesítménye, elkeseredett elszántsága is bizonyítja, hogy az embereknek elegük lett ebből a helyzetből, a nyomorúságból, a bizonytalanságból és a kiszámíthatatlanságból! Elég volt a társadalmi kirekesztésből, a megosztásból.

Követeljük, hogy a közmunkások bérét emeljék fel a mindenkori minimálbér mértékére!
Követeljük, hogy egyenrangú polgárként tekintsenek minden munkáját elvesztett dolgozóra!
Követeljük, hogy a munkanélküliek álláskeresési járadékának folyósítását hosszabbítsák meg legalább 7 hónapra.

Követeljük, hogy a kormányzat állítsa le a megosztó politikáját, és a magas keresetűek további támogatása helyett valódi szociálpolitikával védje az elesetteket.
Szolidárisak vagyunk az éhségmenet valamennyi résztvevőjével és szimpatizánsával.

Budapest, 2013. február 11.

Autonóm Szakszervezetek Szövetsége

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az autonómok egyetértenek az éhségmenet céljaival.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector