Startlaphoz Csatlakozz!

A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. február 12. kedd, 10:48
Magukat rendőr főtisztnek feltüntető személyek olyan oldalakat hoztak létre az egyik jelentős közösségi portálon, melyek a legnagyobb rendőrségi szakszervezet hivatalos arculati elemeit használja.

    Az oldalak úgy tüntetik fel magukat, mintha azok a TMRSZ hivatalos internetes megjelenései lennének. Az oldalak ugyanakkor olyan tartalmat is hordoznak, melyek nem egyeznek meg a TMRSZ álláspontjával és csupán a rendőrségbe vetett közbizalmat rombolják.

    A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének szilárd meggyőződése, hogy a közfeladatot ellátó tagjai és a rendőrség vezetői a legjobb tudásuk és erkölcsi meggyőződésük szerint teljesítik feladatukat, szolgálják a Hazát.

    A TMRSZ hivatalos oldala a: www.tmrsz.hu , a facebookon pedig www.facebook.com/Tmrsz.

    A TMRSZ a maga részéről mindent megtesz azért, hogy az állományt sértő, bomlasztó tartalmakat a közösségi portál eltávolítsa. A TMRSZ reméli, hogy a hivatalos szervezetek, így a Magyar Rendőrség is megteszi a szükséges lépéseket.

Szima Judit főtitkár

Kiadó: Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete közleménye.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector