Startlaphoz Csatlakozz!

VKDSZ : Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2013. február 13. szerda, 12:11
Várhatóan tovább folytatódik a napokban az a konzultáció és egyeztetés sorozat, amely január 29-én megkezdődött dr. Fónagy János  NFM parlamenti államtitkárával, a víziközmű ágazatot érintő  adó és rezsicsökkentés eredményeként előálló intézkedések következményeiről, a megoldási lehetőségéről.
 
    Az első találkozón, ahol a Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége /VKDSZ/ vezetői ismertették az ágazat integrációjával, a közműadóval és a tervezett 10%-os vízdíjcsökkentéssel kapcsolatos ágazati problémákat, megerősítésre került, hogy a kölcsönös megoldás keresése érdekében szükség van a folyamatos egyeztetésekre és személyes konzultációkra.
 
    Dr. Fónagy János államtitkár elmondta: Mindenkit óvatosságra és megfontoltságra int a tervezett víz- és csatornadíj csökkentése ügyében, melyet meg kell, hogy előzzön  egy részletes munkaadók és munkavállalók szakmai véleményét figyelembe vevő egyeztetés sorozat.
 
    A Szakszervezeti Szövetség  ebben  az egyeztetési folyamatban biztosítottnak látja, hogy a döntéshozók megfelelő információk birtokában mérlegelik majd a tervezett vízdíjcsökkentést, szakmai alapon elemzik annak hatásait, figyelembe veszik a lakosság, az üzemeltetők és nem utolsó sorban a munkavállaló érdekit is, mellyel továbbra biztosítható lesz az ágazatban dolgozó mintegy 20 ezer dolgozó foglalkoztatása és jövedelmének megtartása.
 
Fürjes József

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - VKDSZ : Öntsünk tiszta vizet a pohárba!.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector